Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Adverteren

Adverteren

Focus & WTV zijn vertrouwde merken, zenders die de West-Vlamingen nauw aan het hart liggen. Door op deze omroepen te adverteren, richt u zich in één klap tot heel West-Vlaanderen.

De herkenbaarheid van de nieuwsitems en de onderwerpen in de randprogramma’s zijn een troef waardoor ook uw boodschap aan impact wint. Die regionale context voor uw reclame is en blijft belangrijk.

 

Lokaal, regionaal, nationaal

Heeft uw bedrijf vestigingen in heel Vlaanderen of in verschillende provincies? Dan kunnen wij u helpen om, in samenwerking met andere regionale tv-zenders, uw publiek uit te breiden.

 

Hoe adverteren?

De 30”-spot is en blijft een populair format voor adverteerders. We zorgen samen met u, onze klant, dat die 30 seconden goed worden ingevuld. Maar soms zijn er betere manieren om uw boodschap bij de juiste doelgroep te brengen. Misschien is een publireportage geschikter? Of sponsoring van één van onze programma’s?

Naast de productie van al deze tools adviseren we u ook over de invulling van uw communicatiebudget.

 

Online

Ook online bieden Focus en WTV u een waaier aan mogelijkheden om te adverteren. Display advertising op onze website, een pre-roll voor de videoreportages online of als partner van onze online festivalreporters die vooral op sociale media aan de slag zijn. 

Bovendien hebben we samen met Krant van West-Vlaanderen hebben we unieke pakketten uitgewerkt waardoor je efficiënt adverteert via focus-wtv.be én kw.be.

 

Contact

De reclameregie van Focus & WTV wordt verzorgd door Picstory, een andere divisie van de Regionale Media Maatschappij NV.

Je kan ons telefonisch bereiken op 051 25 95 11 of per mail via info@picstory.be.