Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

100 jaar pasta maken in Roeselare

100 jaar pasta maken in Roeselare

Nieuws
07/04/2021

De gelukkigen vallen in de prijzen met 100 pakken pasta en een bijzonder lidmaatschap. Daarmee kunnen ze vrienden en familie (zodra het kan) bijzonder lekker verwennen. Dat staat namelijk hoog op het verlanglijstje van de Belg. 

Soubry is een Belgisch familiebedrijf en gaat sinds 1921 over van vader op zoon. Soubry stelt meer dan 400 werknemers te werk en is naar eigen zeggen de enige pastafabrikant in België. Alle pasta wordt gemaakt in de 3 vestigingen in en rond Roeselare, West-Vlaanderen.

Soubry is volgens hetbedrijf zelf de nummer 1 in België voor meerdere soorten pasta, maar ook voor bloem. Daarnaast behoren ook griesmeel, beschuiten en allerlei afgeleide producten tot ons merk.

Het Roeselaarse bedrijf wil van het 100 jaar bestaan een feestjaar maken. 

Auteurs: