Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Burgemeester van Oudenburg ook besmet

Burgemeester van Oudenburg ook besmet

Nieuws
08/04/2021

"Deze morgen ben ik opgestaan met een grieperig gevoel, waarna ik meteen een corona-zelftest heb ondergaan. Vrijwel meteen kwam het onaangename nieuws dat ik coronapositief ben. De huisarts adviseerde mij om mij meteen te laten testen in het triagecentrum in Torhout met als definitief resultaat COVID19-positief."

Bron onduidelijk

"Hoe of waar ik de besmetting heb opgelopen, is mij niet duidelijk. Zowel in mijn functie als burgemeester, zaakvoerder alsook privé volg ik de richtlijnen zo nauwgezet mogelijk op, maar dat maakt een mens uiteraard niet immuun.  Het bewijst nog maar eens hoe gevaarlijk het virus is."

"Ondanks mijn benen van lood en een kloppende hoofdpijn hoop ik van ergere symptomen gespaard te blijven. Ik blijf nu de komende tien dagen, tot 18 april, in isolatie. Maar ik werk zeker en vast verder van thuis uit. Ik blijf dus bereikbaar voor alle inwoners van onze stad via de gekende kanalen."

Open communicatie

Burgemeester Dumarey heeft het bericht zelf op zijn sociale media gepost. Hij verblijft nu in quarantaine voor negen dagen.

 

Auteurs: