Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Internationale pers geïnteresseerd in vernieuwd Gruuthuse

Internationale pers geïnteresseerd in vernieuwd Gruuthuse

Nieuws
29/05/2019

Op uitnodiging van Visit Bruges en Toerisme Vlaanderen bezochten afgelopen week 44 internationale journalisten uit zeven landen (Duitsland, Frankrijk, Italië, Nederland, Oostenrijk, Spanje en Verenigd Koninkrijk) het grondig gerenoveerde stadspaleis van Lodewijk van Gruuthuse en het nieuwe onthaalpaviljoen. Het aangeboden programma bracht hen ook naar andere locaties in de stad met een link met de Bourgondische periode.

Hun bezoek staat garant voor aandacht in nationale- en nichemedia als El País, ARTE.it, La Repubblica, Connaissance Des Arts, Le Journal Des Arts / L’Oeil, Die Presse, Ensuite, Frankfurter Allgemeine, Museumtijdschrift, Museums Journal…

Schepen van Toerisme Philip Pierins: “Dit zijn media die mikken op de culturele meerwaardezoeker en dus naadloos aansluiten bij de strategie van Visit Bruges om de dynamiek van Brugge als evenwichtige en aantrekkelijke stad te ondersteunen. Hiermee versterken we vanuit Visit Bruges het imago van Brugge als hedendaagse cultuurbestemming met respect voor historie en traditie.”

Lees ook:

Auteurs: