Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kursaal Oostende strikt "Mamma Mia!" opnieuw

Kursaal Oostende strikt "Mamma Mia!" opnieuw

Nieuws
29/07/2014

De productie blijft drie weken in België, van 21 juli tot 9 augustus. In 2011 was de productie al eens te gast in de badstad. Het spektakel trok toen ruim 50.000 bezoekers en de laatste shows waren helemaal uitverkocht, vandaar dat Oostende erop gebrand was om de musical terug naar België te halen.

Kursaal Oostende en MB Productions presenteren opnieuw de originele versie met de Engelstalige cast. De vertaling wordt zowel in het Nederlands als in het Frans geprojecteerd. "The international tour" wordt geproduceerd door Judy Craymer, Richard East en Björn Ulvaeus van Littlestar in samenwerking met Universal, Stage Entertainment en NGM.

Verhaal

Het verhaal is inmiddels gekend. Op de vooravond van haar huwelijk graaft een jong meisje in het verleden van haar moeder. Die zoektocht brengt drie mannen uit haar moeders verleden voor het eerst in twintig jaar terug naar het eiland. Het verhaal is uiteraard doorspekt met vele gekende hits van de Zweedse popformatie ABBA. "Mamma Mia!" loopt al sinds 1999. In Oostende zullen ze volgend jaar 21 keer optreden tussen 21 juli en 9 augustus 2015. Tickets kunnen nu al aangekocht worden. Dit jaar pakt Kursaal Oostende uit met "Evita", over het leven van de Argentijnse presidentsvrouw Evita Péron. De première staat dinsdag op het programma.