Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Techel, Ben Ali en Slimani winnen in Oostende

Techel, Ben Ali en Slimani winnen in Oostende

Sport
12/11/2019

Publiekslieveling Giovanni Techel had wel de volle acht ronden nodig tegen de Fransman Suleymani, maar Hakim Ben Ali en Hedi Slimani maakten wel korte metten met hun tegenstanders.

Techel - Suleymani

Zes kampen, zes overwinningen, dat is de balans van Giovanni Techel uit Poperinge, die droomt van de Belgische titel. Zijn tegenstander Mevludin Suleymani ontpopt zich tot een gevaarlijke tegenstander, op het randje van arrogant. Techel scoort rustig zijn punten, en vangt zelf niet veel klappen. Alles samen is dat genoeg voor een unanieme overwinning op punten.

Ben Ali - Ondoua

Hakim Ben Ali bokst voor het eerst twee gewichtsklassen hoger, tegen de 33-jarige Fransman Bibi Ondoua. In de tweede ronde gaat Ondoua al tegen het canvas, de scheidsrechter laat nog even begaan, maar legt dan toch de kamp stil tot grote verbijstering van Ondoua.

Slimani - Churbanov

Hedi Slimani krijgt na een rampjaar misschien wel de zwaarste brok te verwerken in Oostende. Maxim Churbanov is niet alleen Russisch kampioen geweest, hij versloeg ook al Meriton Karaxha. Dat weerhoudt Slimani er niet van om hem al neer te halen in de openingsronde.Maar de Rus is effectief een taaie klant, en krabbelt weer recht. Slimani moet vol aan de bak, maar gebruikt voluit zijn technische superioriteit om ruim op punten te leiden. In de zesde ronde moet de dokter twee keer naar het geteisterde oog van Churbanov kijken. Onverantwoord om verder te boksen, oordeelt die. Hedi Slimani wint na medische interventie.

Lees ook:

Auteurs: 
Redactie

Ontvang nu pushberichten met West-Vlaams nieuws rechtstreeks in je Facebook inbox