Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dranouter pakt uit met 4 campings

Dranouter pakt uit met 4 campings

Verslag
05/08/2018

Camping Feestje

De traditionele grote camping kreeg de naam Camping Zone. Dranouter Festival staat gekend voor de beleving naast het festivalterrein en de legendarische feestjes op de camping. Wij bezochten de camping rond 14 uur en zelfs dan brachten enkele tenten al heel wat leven in de brouwerij. Zo was er een gezelschap dat liedjes zong onder begeleiding van een klassieke gitaar, terwijl anderen zich amuseerden op de beats die door hun draadloze speakers dreunden.

Een groepje jongens braadde beenham op hun eigen barbecue. ‘Wij trekken pas ’s avonds naar het festivalterrein en in de namiddag blijven we liever hier. We vinden het gezellig om zelf iets klaar te maken en samen te eten’, klinkt het.

Stille Camping Zone

De naam zegt het zelf: op de Stille Camping is een dik feestje niet toegelaten, en de rust tijdens en na de optredens staat er centraal. We treffen vooral veel gezinnen met jonge kinderen die vaak goed uitgerust zijn met caravan of luxetent. Ook groepen vrienden die genieten van een rustig apéritiefmoment en een gezellige babbel, kiezen voor deze camping.

Het is fijn dat mobilhomes, caravans en kampeerwagens welkom zijn op de Stille Camping. Zo krijg je comfort én stilte voor de prijs van een.

Aangepast comfort

Wie zich iets moeilijker kan verplaatsen van punt a naar punt b, kiest voor de Plus Camping. Op die camping zijn er aangepaste faciliteiten die voor extra comfort zorgen. Ook vrienden en familie kunnen een plaatsje boeken op de camping. In de ADL-tent vind je alles wat je nodig hebt om het festival op een aangename manier te beleven.

De geur van luxe

Mag het eens iets meer zijn? Kies dan voor de Comfort Zone, waar je kamperen naar een hoger niveau tilt. Een plaatsje op de camping is niet goedkoop, maar je krijgt er wel heel wat voor in de plaats. Zo slaap je in een houten chalet en geniet je van aparte douches en toiletten, stopcontacten en een ontbijt mét krant bij het ochtendgloren. Tot slot is er parking voorzien voor één wagen op de camping.

Auteurs: 
Louise Bucket

Ontvang nu pushberichten met West-Vlaams nieuws rechtstreeks in je Facebook inbox