Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Liefde voor techno op Land of Love

Liefde voor techno op Land of Love

Verslag
26/08/2018

Tussen al het geweld van Kamping Kitsch door, stond gisteren ook Land of Love op het menu. Met vijf stages, elk gekoppeld aan een natuurelement, en een stralende zon kon je hier zwaar tekeergaan. Nog geen vijf stappen binnen en het werd al duidelijk: dit festival is zeker niet aan zijn proefstuk toe.

Meer dan techno

Dit Land of Love-festival mag je gerust een klein Tomorrowland noemen, en dat is zeker een compliment! Zoals vele organisatoren, zijn ze ook hier volop bezig aan een totaalconcept. Niet zomaar een paar podia met goeie muziek, wat drank en een goeie hamburger. Nee, hier willen ze herinneringen creëren.

Het technofestival groeide uit tot een samenhangend dancefestival waar iedereen wel ergens een plaatsje vindt om mee te huppelen. Het decor van de Love-mainstage, ook de plaats waar symbolisch alle natuurelementen samenkomen, beschrijft de schoonheid van Land of Love. Een knap staaltje techniek, ondersteund door dansers, DJ's en acrobaten.

Niets dan Love

Wat zit er nu juist in dat totaalconcept? Wel, in het foodgedeelte vind je diverse, appetijtelijk geserveerde gerechtjes zoals een Haute Dog of een heerlijke hamburger recht voor je neus gebakken. Voor de zoetebekken stond er een uitgebreid gamma aan snoepjes en tussendoortjes die elke voorbijganger bijna deed watertanden. Natuurlijk kon je ook smullen van een klassiek bakje friet met een hamburger.

De echte diehards konden hun gezicht laten decoreren met diamantjes en kleuren of zelfs een fluo-extension laten steken. Even chillen in de gigantische Land of Love-ligstoel of een fotootje nemen op de schommels, versierd met bloemen en andere groenigheden. Herinneringen maken, u leest het. Niets dan Love voor Land of Love. De vibe zat goed, het zonnetje deed mee en de stages werden bijna platgedanst. Met een tweede opeenvolgende uitverkocht festival mogen ook de organisatoren meer dan tevreden zijn. Tot volgend jaar!

Bekijk nog meer video’s en foto’s in onze korte story op maandagmiddag!

Auteurs: 
Nick Vandierendonck

Ontvang nu pushberichten met West-Vlaams nieuws rechtstreeks in je Facebook inbox