Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Aangenaam zomerweer

Aangenaam zomerweer

Weer
02/07/2019

De zwakke tot matige noordelijke wind voert iets minder warme lucht aan met maxima rond 19 tot 21 graden.

Vanavond en vannacht is het licht bewolkt tot helder en wat koeler bij minima die tegen de ochtend landen rond een waarde van een 11 tot 12 graden.

Morgen wordt het dan opnieuw een heel zonnige dag met amper of helemaal geen wolken meer. De maxima winnen een graadje bij een wat meer noordoostelijke en zwakke wind.

Die kunnen dan tegen donderdag en vrijdag mogelijk weer oplopen naar 23-24 graden terwijl de zon steeds goed op post blijft. Regen of buien zijn voorlopig niet verder aan de orde.

In het weekend blijft het gematigd zomerweer met maxima vooraan de 20 graden op zaterdag, iets hoger op zondag. De zon blijft heel flink van de partij.

Kust

Er kunnen vandaag af en toe eens wat wolken passeren, maar niet veel. De zon blijft de hoofdrol spelen bij maxima rond 19 tot 20 graden en een matige noordelijke wind.

Vanavond en vannacht is het helder en rustig. Tegen de ochtend koelt het tot een 13-tal graden af. Morgen wordt een mooie zonnige dag met maxima vooraan de 20 graden en een matige noordoostelijke tot noordelijke wind.

Bekijk ook

Wil je meer weten over het weerbericht voor de komende dagen? Of ben je op zoek naar achtergrondinformatie bij weerfenomenen? Bekijk de website van onze weerman Geert Naessens.

Auteurs: 
Geert Naessens