Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Frederik Van Lierde motiveert TVH-medewerkers voor kwarttriatlon

Frederik Van Lierde motiveert TVH-medewerkers voor kwarttriatlon

Nieuws
13/12/2022

Daarbij worden ze professioneel begeleid door Energy Lab uit Gent. Niemand minder dan triatleet en Ironman-winnaar Frederik Van Lierde kwam hen bij TVH tips geven voor een goede voorbereiding.

De twintig geselecteerde medewerkers startten begin december aan hun zes maanden durende Life Changing Journey, zoals het traject bij TVH heet. Het programma kadert in hun gezondheidsbeleid Nudge, waarmee het bedrijf zijn medewerkers aanmoedigt om gezondere keuzes te maken.

(lees verder onder de foto)

Ook triatleet Frederik Van Lierde werd ingeschakeld. “Frederik heeft fenomenale prestaties neergezet tijdens zijn carrière en is dus de ideale persoon om onze collega’s te motiveren en tips te geven”, klinkt het. “Alle medewerkers wereldwijd konden zijn keynote sessie live of virtueel meevolgen.” 

Volgens Frederik is beweging op de werkvloer heel belangrijk: “Het is fantastisch dat TVH zijn medewerkers aanspoort om meer sport te doen. Beweging verbindt mensen, het is een way of life. De belangrijkste tip die ik de Nudge Stars kan meegeven is ‘beleef plezier aan de sport, en plan goed in’. Structuur is belangrijk om progressie te maken.”