Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Trek-Segafredo en Bora starten in Dwars door Vlaanderen

Trek-Segafredo en Bora starten in Dwars door Vlaanderen

Sport
30/03/2021

Er stonden grote vraagtekens achter de naam van Jasper Stuyven. Niet dat iemand twijfelde aan de conditie van de winnaar van Milaan-San Remo. Ook in E3 Harelbeke reed Stuyven nog een aardig stuk van de finale mee. Maar twee dagen later, in Gent-Wevelgem, mocht Trek - Segafredo ter elfder ure niet starten omwille van een coronabesmetting in de ploeg.

Zes renners aan de start

Meteen leek ook Dwars door Vlaanderen op de helling te komen. Maar Trek zal dus toch starten, woensdag in Roeselare. Maar met zes renners weliswaar. Al is Stuyven wel één van hen. Mads Pedersen staat niet op de startlijst.

Bora Hans Grohe start, zonder Sagan

Ook de renners van Bora Hans Grohe verschijnen aan de start, na twee forfaits door corona in E3 Harelbeke en in Gent-Wevelgem. Maar Peter Sagan staat niet op het blad. Bora treedt aan met Pascal Ackermann, Nils Politt, Marcus Burghardt, Daniel Oss, Maciej Bodnar, Jordi Meeus en Patrick Gamper.

Geen Sep Vanmarcke

Sep Vanmarcke moest in Gent-Wevelgem opgeven en twijfelde maandag, door zijn verkoudheid, aan deelname. Ook hij start uiteindelijk niet.

Auteurs: