Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sundae Huis x Focus & WTV

Sundae Huis x Focus & WTV

‘Het Sundae huis’ is een programma waarin we de verbouwavonturen volgen van interieurstyliste Eline Rousseau. Zij kocht een bel-etage woning uit de jaren ’60 in Kortrijk ‘met wat werk aan’. 

De metamorfose van dit pand kun je vanaf juni, in het weekend, op Focus en WTV volgen. 

In 11 afleveringen evolueren we van een ruwbouwpand naar een gezellige woning: Hoe pak je zo’n verbouwing juist aan? Waar moet je rekening mee houden? Welke materialen bestaan er? Wat zijn goeie interieur- en stylingtips? Dit programma zorgt voor inspiratie!

En je kunt ook alles van dichtbij komen meevolgen! Wie interesse heeft in verbouwen en interieur, kan zich inschrijven voor het programma. Kom een dagje in het Sundae huis ‘bijleren’ en ‘alles zelf ervaren’. Wij volgen met de camera, en we zijn benieuwd naar jouw ervaringen!

We zijn op zoek naar mensen met interesse voor de plaatsing van ramen, het leggen van vloeren en de installatie van een badkamer. Een expert vertelt je ook meer over ‘schilderen’. We introduceren je in de ‘nieuwste snufjes’ in de keuken, en vertellen je alles over hoe je een woning gezellig kunt inrichten. Kom ideeën opdoen bij de experts, en schrijf je nu in!

Schrijf je hier in!

Verbouw jij mee aan het Sundae Huis?

donderdag, 27 april, 2023